Bestil tid på:

tlf.: 86 12 15 45

Adresse

Frederiks Allé 93, 1. sal, 8000 Aarhus

Frederiks Allé 93, 1. sal, 8000 Aarhus

Tidsbestilling på
tlf.: 86 12 15 45

Står du akut og mangler en tandlæge i Aarhus til en akut tid på grund af tandpine, er vi hos Tandlægerne Frederiksbjerg klar til at hjælpe dig. Vi er beliggende på Frederiks Allé i Frederiksbjerg i Aarhus.

 

Hvad skyldes tandpine?

Der kan være flere årsager til tandpine, men du bør under alle omstændigheder opsøge en tandlæge.  Det går ikke væk af sig selv.
Tandpine kan skyldes et hul i en tand, betændelse i tandens nerve, tandkødsbetændelse, paradentose, en tandbyld eller en tand der er på vej frem. Uanset hvad årsagen er, er det nødvendigt at få kigget på tanden af en tandlæge.

Den bedste måde at få smerten til at forsvinde er ved at tage til tandlæge hurtigst muligt.  Du kan lindre smerten med smertestillende medicin.

Bestil tid på vores klinik

Oplever du tandpine fra tid til anden, er du velkommen til at booke en tid i vores klinik. Vi tager løbende nye patienter ind – særligt når det drejer som akutte tilfælde. Derfor kan du trygt komme til os, hvis du har tandpine, så du kan blive dine smerter kvit.

Kontakt os for tidsbestilling eller spørgsmål på telefon 86 12 15 45. Vi hjælper alle, der har brug for ekspertise og erfaring.​