Bestil tid på:

tlf.: 86 12 15 45

Adresse

Frederiks Allé 93, 1. sal, 8000 Aarhus

Frederiks Allé 93, 1. sal, 8000 Aarhus

Tidsbestilling på
tlf.: 86 12 15 45

Har du brug for en kompetent og erfaren tandlæge, der tilbyder påsætning af tandkrone, er vi hos Tandlægerne Frederiksbjerg professionelle fagfolk, der har mange års erfaring med tandkroner. Vi er beliggende på Frederiks Allé i Frederiksbjerg i Aarhus.

Har du ødelagt en tand, er en tandkrone en god investering, der sættes på din eksisterende tand. Det er en effektiv og yderst holdbar metode, der bruges til genopbygning og/eller forstærkning af tænder, der er svage. En krone er særdeles robust, hvorfor du får en meget mere holdbar og slidstærk tand, en der kan opnås med plastfyldninger.

Påsætning af tandkrone i guld, porcelæn eller metal

Grunden til at en tandkrone er ufattelig stærk skyldes, at den fremstilles i meget stabile materialer som guld, porcelæn eller en blanding af porcelæn og metal. Man anvender ofte tandkroner på kindtænder, da disse er mest udsat på grund af, at det er her, hvor maden oftest tygges.​

Som patient hos os, skal du kunne se dig selv økonomisk i det. Derfor kommer vi med vores anbefalinger, men det er dig, der træffer beslutningen om, hvad du ønsker.

Få pæne tænder igen

Har du længe døjet med en ødelagt tand, der er synlig og ser grim ud, er en tandkrone det, der kan give dig et flot tandsæt tilbage. Vi udfører alle former for tandbehandlinger i høj kvalitet, og vi informerer dig hele tiden undervejs, så du ved, hvor vi er i forløbet. Skal vi se på dine tænder?

Kontakt os endelig, hvis du knækker en tand eller lignende, således at vi kan se på det hurtigst muligt. 

Du kan kontakte os på telefon 86 12 15 45.​