Bestil tid på:

tlf.: 86 12 15 45

Adresse

Frederiks Allé 93, 1. sal, 8000 Aarhus

Frederiks Allé 93, 1. sal, 8000 Aarhus

Tidsbestilling på
tlf.: 86 12 15 45

Skal du have foretaget en tandblegning? Hos Tandlægerne Frederiksbjerg tilbyder vi effektiv tandblegning til dig, der har misfarvede tænder. Vi er beliggende på Frederiks Allé i Frederiksbjerg i Aarhus.

Har du længe været træt af farven på dine tænder, er det heldigvis nemt at få gjort noget ved det. Blegning af tænder er en hurtig proces, der giver dig et flot, hvidt tandsæt, så du kan smile bredt igen. 

Der kan være mange årsager til, at vi får grimme tænder. Kaffe og rygning er nogle af de mest væsentlige årsager, hvorfor det naturligvis er mest hensigtsmæssigt at skære ned på disse. Men en tandblegning er ret nem at gå til, hvilket vi gerne hjælper dig med.

Omhyggelig tandblegning giver flotte tænder

Her hos Tandlægerne Frederiksbjerg er vi omhyggelige i alt, hvad vi foretager os. Vi er en erfaren tandklinik med mere end 40 års erfaring. Vi har hjulpet et væld af patienter med tandblegninger, så de igen har nydelige tænder og tør smile.​

Overvejer du at få gjort noget ved dine gullige tænder, er du velkommen til at bestille en tid, så vi kan se på dine tænder. Sammen finder vi den ideelle løsning til dig, og du kan få et prisoverslag med, så du kan tænke over det. 

Vi rådgiver altid vores patienter til den behandling, der er mest givtig for dem og deres økonomi. Kontakt os derfor, hvis du ønsker vores gode råd, ekspertise og ikke mindst professionelle tandblegning i høj kvalitet.

Kontakt os for bestilling af tid i klinikken

Ønsker du at få et godt tilbud på en tandblegning, er vi klar til at tage imod dig i klinikken. Du bestiller blot en tid på telefon 86 12 15 45 til en forudgående undersøgelse, hvor vi ser nærmere på, hvad der er mest optimalt i dit konkrete tilfælde. 

Vi ser frem til at høre fra dig.​