Bestil tid på:

tlf.: 86 12 15 45

Adresse

Frederiks Allé 93, 1. sal, 8000 Aarhus

Frederiks Allé 93, 1. sal, 8000 Aarhus

Tidsbestilling på
tlf.: 86 12 15 45

Hos Tandlægerne Frederiksbjerg, tilbyder vi paradentosebehandling til vores patienter. Har du længe gået med ondt i tandkødet, og har du mistanke om, at det ikke blot er tandkødsbetændelse, bør du omgående søge tandlæge. Vi er beliggende på Frederiks Allé i Frederiksbjerg i Aarhus.

Vi har mange års erfaring med paradentosebehandling, hvorfor vi yder denne effektivt. Har du først fået paradentose, kan man ikke komme af med den igen. Det er en sygdom i tandens støttevæv, som trækker tandkødet tilbage – og tænderne falder ud til sidst, med mindre sygdommen bliver behandlet. En paradentosebehandling kan dog ikke fjerne paradentosen for bestandigt, men bidrager til at holde den nede.

Grundig og effektiv paradentosebehandling

Skal du have udført en paradentosebehandling, er du i gode hænder hos os. Vi begynder med en forudgående undersøgelse af dit tandsæt for at finde ud af, hvordan vi helt nøjagtigt skal behandle.​ Vi renser helt i dybden i lommerne omkring tænderne, hvor vi skal ned at have fat i bakterierne. Denne manøvre udføres med jævne mellemrum, når du skal til tandlæge.

Ellers ender det med, at dine tænder løsner sig så meget, at de falder ud. 

Vi tilbyder bedøvelse til behandlingen af paradentose.

Derfor anbefaler vi, at du kontakter os snarest muligt, hvis du oplever vedvarende tandkødsbetændelse. Lad hellere tvivlen komme dig og dine tænder til gode.

Gør noget, før det er for sent

Paradentose rammer næsten halvdelen af os. Men det er særligt ældre mennesker, der får tandsygdommen. Er du ryger, er du mere udsat, og skal du i behandling, er rygning en hæmmende faktor for, at dit tandkød kan få det bedre. Har du brug for en grundig og effektiv paradentosebehandling, tager vi gerne et kig på dig.

Du bestiller tid i vores tandklinik på telefon 86 12 15 45. Hos os er du i sikre hænder, og vi gør meget ud af, at du skal få en god oplevelse hos os.​